kanikirja

Kanikirja: opas kanien maailmaan

Kirja, joka kaikkien kanittajien kannattaa lukea! Siihen on koottu uusin tietotaito, mitä on tällä hetkellä saatavilla. Se ratkoo monta kanipulmaa, joita niin kokeneilla kuin uusillakin kaniperheillä voi olla.

Kanikirjan oppeja noudattamalla voit kenties säästyä ylimääräisiltä eläinlääkärikuluilta tulevaisuudessa ja samalla pidentää kanin ikää. Tämän hoito-oppaan luettuasi tiedät myös, sopiiko kani juuri sinulle lemmikiksi.

Internet on pullollaan erilaisia vinkkejä ja hoito-ohjeita, mutta voiko niihin luottaa? Kanikirjaan voi, koska sen on kaneja hoitava eläinlääkäri tarkistanut.

Vuosia kaneja harrastaneet ovat sanoneet löytäneensä uutta tietoa kirjasta ja se sopii myös esimerkiksi eläinlääkäreille ja klinikkaeläinhoitajille. Eläinsuojeluteema on vahvasti mukana.

Kirjan kohderyhmä on aikuisempaa kuin aiemmin ilmestyneet teokset. Hoito-opas on kuitenkin jaoteltu niin, että sitä lukee mielellään nuorempikin kanifani.

Kiinnostaako kanin hoito? Kanikirjassa on aiempia suomalaisia oppaita kattavammin tietoa aiheista kanin käyttäytyminen ja kanin sairaudet. Lisääntyminen-osiossa kerrotaan poikasten hoidosta sekä sukupuolten tunnistamisesta.

Loikkaa tavallisimpien sudenkuoppien yli lukemalla tämä edullinen tai jopa ilmainen* teos.

Tilausohjeet:

Kanikirjan tilaaminen on helppoa: meilaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kerro montako kirjaa haluat ostaa. Lähetän maksutiedot sähköisesti, ja kun oikea summa näkyy tilillä, Kanikirja matkaa luoksesi postitse. Kirjan voi myös noutaa Tampereen Olkahisista, jolloin voit maksaa myös käteisellä.

*Jos haluat tutustua hoito-oppaaseen ennen ostopäätöstä, lainaa se lähikirjastosta.

Mitä muut sanovat Kanikirjasta:

"Meillä kirja likan joulutoive nro1."
"Hyvä kirja. Se selitti moniakin asioita."
"Kannattaa ostaa. Asiallinen sisältö."
"Kertoo kaiken, mitä ihmisen tarvitsee tietää kaneista."
"Tämä on niin kaivattu julkaisu joka varmasti parantaa kanien asemaa väärinymmärrettyinä häkkilemmikkeinä."
"Erittäin persoonallisesti kirjoitettu kirja. En ole mikään kova lukutoukka, mutta olen lukenut paljon eri eläinlajeista kertovia tietokirjoja. En ole ikinä lukenut vastaavalla tyylillä kirjoitettua kirjaa. Kirjassa on paljon mukavia yksityiskohtia, nippelitietoa, joita perus kaninomistaja ei tiedäkään. Joten tästä kirjasta saa paljon irti, vaikka olisi kolunut kaikki kirjaston eläinkirjat 30 vuoden ajan, niin kuin minä olen tehnyt. Kirja rönsyilee paljon ja kirjassa on joitakin toistoja, se hiukan häiritsee lukemista, mutta se tuo kirjaan mukavaa keskustelun tuntua. Sinun kirjasi on inhimillinen kuin lukijan ja kirjailijan välistä vuoropuhelua / jutustelua. En ole kirjan kanssa joka asiassa samaa mieltä. Minusta olet onnistunut loistavasti kirjoittamaan laajan yleisön kirjan, josta saa myös irti sellainenkin, joka on lukenut lähes kaikki suomeksi painetut kanikirjat."

Tuotetiedot: Hinta 19,80e + postikulut. Pehmeäkantinen, liimasidottu, n. 130 sivua, koko A5, offsetilla painettu. Tukkuhinta 12,10e + postikulut.

Kanikirjan jälleenmyyjiä:

Akateeminen Kirjakauppa
Booky.fi
Eläinsuojelukeskus Tuulispää
Kananlento
Kasvihuoneilmiö
Käsityöpuoti Matilda
Onnen Lemmikit
Tuurin Lemmikki

Saatavilla myös Adlibriksen, Cdon.comin, Prisman ja Suomalaisen Kirjakaupan nettikaupoista.

 

Lisää hoito-ohjeita ja muuta kaneihin liittyvää luettavaa Puputädin blogissa.

 
PetuniaPesukarhu

Petunia Pesukarhun tempputarina

Voit käyttää tätä toiminnallista satukirjaa iltasadun lukemiseen, värityskirjana sekä aikuisille että lapsille, ja puuhakirjana jonka mukaan voi esimerkiksi jumpata lasten kanssa. Petunian ostaminen on myös eläinsuojeluteko, sillä kirjaa myy Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys. Melkoinen paketti, vai mitä?
 
Lue lisää jumppaavasta pesukarhusta, joka päätti muuttaa Suomeen! Tilaukset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
Kirjan kuvittaja on Hanne Rantala, kannet ja taiton teki Nukka Repo. Lahjoitimme työpanoksemme PESU ry:n kodittomien lemmikkien hyväksi.
 
Tuotetietoja: Pehmeäkantinen, koko B5, liimasidottu, 20 sivua. Tukkuhinta 6,50e/kpl + postit. Sisus mustavalkoinen. Normihinta 10e/kpl + postit. Lisätietoja PESUn kotisivuilla.
 
 
Hinnat sisältävät alvin.
 

Kanin hoito-ohjeet

kaninhoito

Kanien eleet

Kanien eleet

Kanin ummetus - tiedote

kaninummetustiedote

Vesihiisi Anselmi

VesihiisiAnselmi Pesuinfo 2 16 NukkaRepo

Eksoottisten olentojen klubi

SarinArkinSatu EYEläinten ystävä 1/2017