”Kanikirja: opas kanien maailmaan” tilattavissa! Jälleenmyyjille tukkuhinta 12,10e + postikulut, normaalihinta 19,80e + postikulut. Kirja on pehmeäkantinen, liimasidottu, sivuja reilu 130, koko A5, offsetilla painettu.
 
kanikirja kannet web
 
Kanikirjaan on koottu uusin tietotaito, mitä on tällä hetkellä saatavilla. Hinta on edullinen, ja sisältö voi ratkoa monta kanipulmaa, joita niin kokeneilla kuin uusillakin kaniperheillä on. Jos noudatat Kanikirjan oppeja, voit kenties säästyä ylimääräisiltä eläinlääkärikuluilta tulevaisuudessa ja samalla pidentää kanin ikää. Kanikirjan luettuasi tiedät myös, sopiiko kani juuri sinulle lemmikiksi.

Internet on pullollaan erilaisia vinkkejä ja hoito-ohjeita, mutta voiko niihin luottaa? Kanikirjaan voi, sen on kaneja hoitava eläinlääkäri tarkistanut.

Vuosia kaneja harrastaneet ovat sanoneet löytäneensä uutta tietoa kirjasta ja se sopii myös esimerkiksi eläinlääkäreille ja klinikkaeläinhoitajille. Eläinsuojeluteema on vahvasti mukana. Kirjan kohderyhmä on aikuisempaa kuin aiemmin ilmestyneet teokset. Hoito-opas on kuitenkin jaoteltu niin, että sitä lukee mielellään nuorempikin kanifani.

Kirjoitan eläinaiheisia satuja, myös tilauksesta. Aiheena voi olla lapsen lempieläin/lemmikki tai muu eläinhahmo. Satua varten tarvitsen kuvan ja lyhyen kuvauksen eläimestä. 80e/kpl (1‒2 sivua). Vain teksti, ei kuvia. Julkaisuoikeus säilyy minulla eli nämä sadut ovat vain yksityiseen käyttöön. Toimitan sähköpostiin tiedoston tai asiakkaan halutessa lisämaksusta paperisena postin kautta.
 
Hinnat sisältävät alvin.
 
Täältä voit ladata ilmaiseksi laatimiani lemmikkien hoito-ohjeita sekä lapsille suunnattuja tarinoita. Tekeillä lisää julkaisuja, pysy kuulolla!
 
Here are some free downloads of pet care manuals and children's stories in Finnish. Stay tuned for more!
 
Ota yhteyttä:
sarin.arkki@gmail.com
 

Kanien eleet

Kanien eleet

Eksoottisten olentojen klubi

SarinArkinSatu EYEläinten ystävä 1/2017

Vesihiisi Anselmi

VesihiisiAnselmi Pesuinfo 2 16 NukkaRepo