Lemmikkien lomahoito

Kanit, jyrsijät ja muut eksoottiset lemmikit, tervetuloa!


Sarin Arkki on teitä varten. Täällä ei tarvita häkkejä eikä tarvitse pelätä kissojen tai koirien hajuja, sillä niitä ei ole. Teen kaikkeni, jotta rakkaalla lemmikilläsi olisi hyvä olla ja että itsekin saat mielenrauhan siitä, että perheenjäsenet ovat asiantuntevassa hoidossa.

Millainen on päivä Sarin Arkissa? Aamulla hengaillaan, tsekataan vedet ja siisteys sekä ruokitaan omistajan toiveiden mukaan. Päivällä on vapaata ohjelmaa, jota etenkin kanit yleensä käyttävät nokosiin ja bunny floppeihin. Illalla siivotaan, hengataan ja keksitään jotain virikettä sekä ruokitaan taas omistajan toiveiden mukaan. Ruuat ja kuivikkeet eivät normaalisti kuulu hintaan, mutta tuoreruuan, esimerkiksi yrtit, bjuudaan minä. Niitäkin saa toki tuoda mukana.

Halutessasi voit käydä katsastamassa hoitolan etukäteen. Samalla pääset ehkä näkemään myös rescue-kaneistani Ruusan. Sekä kanit että peippopoikani ovat vapaana, mutta heillä ei ole pääsyä hoitolatiloihin. Sinun lemmikilläsi on tilaa yhteensä noin 4 m2.

 
  • Kanit ja jyrsijät 15 eur /vrk. Terraarioeläimet sopimuksen mukaan. Saman omistajan toinen lemmikki -50%, loput veloituksetta. Lemmikkien pitää sietää toisiaan (esim. kolme tai useampi jyrsijä kahden hinnalla). Minimiveloitus lemmikin lomahoidosta 25 euroa. Yli kahden viikon jakso sopimuksen mukaan (lue edullisemmin). Hoitoon tulevalla lemmikillä on käytössään oma rauhallinen ja rajattu alue, jossa saa olla vapaana.
  • Kynsienleikkaus (kanit, jyrsijät, koirat) 10 eur / eläin. Sarin Arkki sijaitsee Koillis-Tampereella Olkahisissa.

HUOM! Kun tuot lemmikin lomahoitoon, hyväksyt seuraavat ehdot:

Käytössä on varausmaksu 25 eur, joka laskutetaan erikseen omistajan peruessa hoitojakson (muulloin varausmaksu vähennetään hoitomaksusta). Ilmoita vähintään kahta vuorokautta aikaisemmin mahdollisista muutoksista tuonti- ja hakuajankohdissa. Jos lemmikkiä ei noudeta 15 vuorokauden kuluessa hoitojakson päättymisestä, Sarin Arkki etsii lemmikille uuden kodin. Sarin Arkilla on oikeus viedä lemmikki eläinlääkärille omistajan kustannuksella, jos lemmikin hyvinvointi edellyttää eläinlääkärille viemistä, vaikka omistajaa ei tavoiteta. Hoitoon eivät sisälly kuivikkeet tai ruoka. Hoitoon tulevalla lemmikillä ei saa olla loisia tai tarttuvia tauteja.

Pet boarding

Holiday boarding for rodents, rabbits and other exotic pets. Rabbits and rodents 15 EUR/day. Two pets from the same owner -50%, more than two for the price of two. Minimum fee of 25 EUR. Nail clipping (rabbits, rodents, dogs) 10 EUR/animal. Sarin Arkki is situated in Northeastern Tampere

NB! By bringing your pet to Sarin Arkki, you accept these terms: reservation fee of 25 EUR which is charged separately only if the owner cancels the reservation (otherwise it’s deducted from the boarding fee). Give notice at least two days beforehand if there are any changes to when you will bring or pick up your pet. If a pet isn’t picked up within 15 days, Sarin Arkki will rehome them. Sarin Arkki has the right to take pets to the vet at the owner’s expense if the pet’s wellbeing requires it. Food and bedding are not included in the boarding fee. Sarin Arkki cannot board pets with parasites or infectious diseases.

All prices include VAT.