Lemmikkien lomahoito

Kanit, jyrsijät ja muut eksoottiset lemmikit, tervetuloa!

Sarin Arkki on teitä varten. Täällä ei tarvita häkkejä eikä tarvitse pelätä kissojen tai koirien hajuja, sillä niitä ei ole. Teen kaikkeni, jotta rakkaalla lemmikilläsi olisi hyvä olla ja että itsekin saat mielenrauhan siitä, että perheenjäsenet ovat asiantuntevassa hoidossa. 

Millainen on päivä Sarin Arkissa? Aamulla hengaillaan, tsekataan vedet ja siisteys sekä ruokitaan omistajan toiveiden mukaan. Päivällä on vapaata ohjelmaa, jota etenkin kanit yleensä käyttävät nokosiin ja bunny floppeihin. Illalla siivotaan, hengataan ja keksitään jotain virikettä sekä ruokitaan taas omistajan toiveiden mukaan. Ruuat ja kuivikkeet eivät normaalisti kuulu hintaan, mutta tuoreruuan, esimerkiksi yrtit, bjuudaan minä. Niitäkin saa toki tuoda mukana.

Halutessasi voit käydä katsastamassa hoitolan etukäteen. Samalla pääset ehkä näkemään myös rescue-kaneistani Ruusan. Sekä kanit että peippopoikani ovat vapaana, mutta heillä ei ole pääsyä hoitolatiloihin. Sinun lemmikilläsi on tilaa yhteensä noin 4 m2.

Korona-aikana lemmikkien tuonti ja haku sovitaan ulos eikä hoitolakierrosta ole saatavilla. Toistaiseksi en ota uusia varauksia vastaan.

 
  • Kanit ja jyrsijät 15 eur /vrk. Terraarioeläimet sopimuksen mukaan. Saman omistajan toinen lemmikki -50%, loput veloituksetta. Lemmikkien pitää sietää toisiaan (esim. kolme tai useampi jyrsijä kahden hinnalla). Minimiveloitus lemmikin lomahoidosta 25 euroa. Yli kahden viikon jakso sopimuksen mukaan (lue edullisemmin). Hoitoon tulevalla lemmikillä on käytössään oma rauhallinen ja rajattu alue, jossa saa olla vapaana.
  • Kynsienleikkaus lomahoidon yhteydessä 10 eur / eläin. Leikkaan kynsiä myös Eläinklinikka Hakametsässä (eläinklinikan hinnaston mukainen veloitus), jos haluat tuoda lemmikin vain kynsienleikkuuseen – tervetuloa Hakametsän asiakkaaksi!
  • Sarin Arkki sijaitsee Koillis-Tampereella Olkahisissa.

HUOM! Kun tuot lemmikin lomahoitoon, hyväksyt seuraavat ehdot:

Käytössä on varausmaksu 25 eur, joka laskutetaan erikseen omistajan peruessa hoitojakson (muulloin varausmaksu vähennetään hoitomaksusta). Ilmoita vähintään kahta vuorokautta aikaisemmin mahdollisista muutoksista tuonti- ja hakuajankohdissa. Jos lemmikkiä ei noudeta 15 vuorokauden kuluessa hoitojakson päättymisestä, Sarin Arkki etsii lemmikille uuden kodin. Sarin Arkilla on oikeus viedä lemmikki eläinlääkärille omistajan kustannuksella, jos lemmikin hyvinvointi edellyttää eläinlääkärille viemistä, vaikka omistajaa ei tavoiteta. Hoitoon eivät sisälly kuivikkeet tai ruoka. Hoitoon tulevalla lemmikillä ei saa olla loisia tai tarttuvia tauteja.

fiFI