Käännökset ja sisällöntuotanto

Tarjoan käännöspalveluita ja sisällöntuotantoa lemmikkeihin ja lastenkirjallisuuteen liittyen. Erityisosaamistani ovat kanit ja muut eksoottiset lemmikit.

Sisällöntuotanto pitää sisällään mitä erilaisimpia tekstisisältöjä. Minulta onnistuvat sekä asiatekstien laadinta että luovaa kirjoittamista vaativat tekstit. Ota yhteyttä, niin suunnittelen ja toteutan sopivan sisällön!

Hinnoittelu riippuu käännettävästä tekstistä, mm. tekstin vaativuudesta ja kiireellisyydestä. Ohjenuorana käännöksissä 0,16 eur / alkutekstin sana, minimiveloitus 25 eur. Sisällöntuotanto alkaen 250 eur (2 x A4). Hinnat sisältävät alvin.

Valmistuin filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta vuonna 2010. Pääaineeni oli käännöstieteen englanti ja sivuaine yleinen kirjallisuustiede. Olen kirjoittanut kaksi kirjaa.

Esikoiskirjani on kattava kanien hoito-opas, ja toinen kirjani on lapsille suunnattu puuhakirja, jonka tuotto menee kodittomille lemmikeille. Äidinkieleni on suomi. Pro gradu -tutkielmani tein Gilmoren tyttöjen tekstityksistä.