Kanikirja

Opas kanien maailmaan

Kirja, joka kaikkien kanittajien kannattaa lukea! Kanikirjaan on koottu uusin tietotaito, mitä on tällä hetkellä saatavilla. Se ratkoo monta kanipulmaa, joita niin kokeneilla kuin uusillakin kaniperheillä voi olla.

Kanioppaan oppeja noudattamalla voit kenties säästyä ylimääräisiltä eläinlääkärikuluilta tulevaisuudessa ja samalla pidentää kanin ikää. Tämän hoito-oppaan luettuasi tiedät myös, sopiiko kani juuri sinulle lemmikiksi.

Internet on pullollaan erilaisia vinkkejä ja hoito-ohjeita, mutta voiko niihin luottaa? Kanikirjaan voi, koska sitä on kaneja hoitava eläinlääkäri tarkistanut. Vuosia kaneja harrastaneet ovat sanoneet löytäneensä uutta tietoa kirjasta ja se sopii myös esimerkiksi eläinlääkäreille ja klinikkaeläinhoitajille. Eläinsuojeluteema on vahvasti mukana.

Kirjan kohderyhmä on aikuisempaa kuin aiemmin ilmestyneet teokset. Hoito-opas on kuitenkin jaoteltu niin, että sitä lukee mielellään nuorempikin kanifani.

Kiinnostaako kanin hoito? Millaisia ovat kanin eleet? Kanikirjassa on aiempia suomalaisia oppaita kattavammin tietoa aiheista kanin käyttäytyminen ja kanin sairaudet. Lisääntyminen-osiossa kerrotaan poikasten hoidosta sekä sukupuolten tunnistamisesta.

Älä toista samoja virheitä kuin minä ensimmäisten kanieni kanssa vaan lue Kanikirja! Jos et ole aivan varma, haluatko ostaa kanioppaan omaksi, lainaa se ensin lähikirjastostasi. Kanitietous on ottanut valtavia harppauksia viime vuosina, joten kannattaa ehdottomasti lukea päivitettyä kaniasiaa. 

Tuotetiedot: Hinta 19,80 eur + toimituskulut. Pehmeäkantinen, liimasidottu, n. 130 sivua, koko A5, offsetilla painettu. Tukkuhinta 12,10 eur + toimituskulut.

Jos et halua tilata Kanikirjaa suoraan minulta, Kanikirjaa jälleenmyyvät mm.:

Saatavilla myös Adlibriksen, Cdon.comin, Prisman ja Suomalaisen Kirjakaupan nettikaupoista.

Lukijapalautetta
Kanikirjasta:

”Meillä kirja likan joulutoive nro1.”

”Hyvä kirja. Se selitti moniakin asioita.”

”Kannattaa ostaa. Asiallinen sisältö.”

”Kertoo kaiken, mitä ihmisen tarvitsee tietää kaneista.”

”Tämä on niin kaivattu julkaisu joka varmasti parantaa kanien asemaa väärinymmärrettyinä häkkilemmikkeinä.”

”Erittäin persoonallisesti kirjoitettu kirja. En ole mikään kova lukutoukka, mutta olen lukenut paljon eri eläinlajeista kertovia tietokirjoja. En ole ikinä lukenut vastaavalla tyylillä kirjoitettua kirjaa. Kirjassa on paljon mukavia yksityiskohtia, nippelitietoa, joita perus kaninomistaja ei tiedäkään. Joten tästä kirjasta saa paljon irti, vaikka olisi kolunut kaikki kirjaston eläinkirjat 30 vuoden ajan, niin kuin minä olen tehnyt. Kirja rönsyilee paljon ja kirjassa on joitakin toistoja, se hiukan häiritsee lukemista, mutta se tuo kirjaan mukavaa keskustelun tuntua. Sinun kirjasi on inhimillinen kuin lukijan ja kirjailijan välistä vuoropuhelua / jutustelua. En ole kirjan kanssa joka asiassa samaa mieltä. Minusta olet onnistunut loistavasti kirjoittamaan laajan yleisön kirjan, josta saa myös irti sellainenkin, joka on lukenut lähes kaikki suomeksi painetut kanikirjat.”