Kanifanin jutut

Kanifanille kaikkea kivaa

Moikka! Puputädin silmiin osui taas muutama uusi kaniaiheinen sisustusjuttu. Jos satut matkustamaan Ruotsiin ja siellä Sigtunaan, kannattaa ehdottomasti käydä Steningessä. Sieltä löytyy vanha linna, jonka yhteydessä toimii kivoja putiikkeja ja ravintola. Maisematkin ovat ihanat, kun pihapiiri on vanha ja siitä on pidetty huolta.

Steningekompaniet-putiikista tein harvinaisen löydön. Olen jo jonkin aikaa ihaillut Hannah Dalen mallistoa, jossa on esimerkiksi mukeja. Niitä löytyi tästä putiikista ja tokihan yksi kanimuki oli ostettava! Se on tuo artikkelikuvan luppakorvamuki, eikös olekin ihana? 🙂

Widforss Jakt & Natur -putiikissa oli ihana, mutta melko hintava jänislamppu. Tosin pöytälamppuja minun ei kannatakaan ostaa, koska niiden johtoja on paha saada kanitaloudessa piiloon tasoille hyppiviltä pitkäkorvilta. Ei harmittanut kovasti jättää lamppua putiikkiin 🙂

                      patsas metalliloota

Posh Living -nimisessä putiikissa oli eniten kaniaiheista tavaraa. Tuli melkein valinnanvaikeus, mutta lopulta mukaani lähti muki, jossa on kolme kuvaa joogaavasta kanista. Myös artikkelikuvassa näkyvä Mailegin ballerinapupu lähti mukaani.

                  kirjainmuki kirjatuet

Näiden lisäksi valikoimasta löytyi Liisa Ihmemaassa -aiheisia mukeja, kirjatukia, patsaita ja metallinen purnukka. Yhdessä seinäpalkissa oli toisella puolella valkoisen kanin pää, ja toisella puolella ruskean kanin pää. Ne eivät tainneet olla myynnissä ja tuskin sellaiset kovin moneen paikkaan mahtuisivatkaan, sillä ne olivat melko kookkaita.. Jos sellaisen asettaisi omalle seinälle, eikö sitä pelästyisi keskellä yötä, jos pitää mennä vaikka vessaan? 😀

kaninpää

Tallinkin laivoiltakin voi löytyä kanifanille kaikkea kivaa. Hytissä oli nimittäin tällaista taidetta..

laivataulu

Taiteilija on virolainen Navitrolla ja maalauksen nimi on Long gone days. Tax freestä löytyi puolestaan Finlaysonin mallistoa, jossa seikkailee jänis. En nyt tiedä, voiko jänistä sanoa villipedoksi, mutta sehän on Finlaysonin näkemys 😀 Vai mitä sanot tästä?

finlayson

Tyynyliina voisi käydä esimerkiksi sohvatyynyn päälliseksi, mutta en tykkää keittiöpyyhkeen vihreästä reunuksesta. Laivalta löytyi vain nämä tuotteet, mutta samaa mallistoa on myös torkkupeitto ja pussilakanasetti.

Jos näistä ei löydy mieleistä, bongasin myös ihanan sivun Facebookista. Nenni & Friends löytyy tällä hetkellä vain Facebookista, mutta ilmeisesti Etsy-kauppa on tuloillaan. Jenni Kurki tekee paperista eläinhahmoja sekä kortteja. Kannattaa tutustua eläinhahmoihin ja myös tilaustyöt ovat mahdollisia, jos ei olemassa olevista hahmoista löydy itselle sopivaa suosikkia.

 

2 kommenttia

  • Johanna T

    Kasvihuoneilmiö Sammatin lähellä.
    Parisen vuotta sitten käynyt viimeksi.
    Ostin kahvikuppisetin pahvirasiassa ja metalliset maalatut vetimet vaatekaapin oviin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.