Kanifanin jutut

Beatrix-kani etsii kotia

Tässä on nuori neiti Beatrix. Sosiaalinen, avoin, reipas ja rohkea kani.
 
 
Hän haluaa uuden perheen, sillä yhteiselo vanhemman uroskanin kanssa ei onnistu. Neiti haluaa määrätä kaapin paikan, joten etsinnässä on lupsakka ja nuori kastroitu uroskani. Uroksen täytyy todellakin olla anteeksiantavainen eikä yhtään tarkka omasta tilasta, koska Bealla ei ole mitään ongelmia tunkeutua toisen reviirille ja omia sitä itselleen.
 
Bea on 31.5.2022 syntynyt pienikokoinen risteytyskani. Ainakin rexiä hänessä on, tosin Bealla on normaali turkki.
 
Aloittaa uuden elämän yhdistelmärokotteen saaneena ja steriloituna. Kapsäkkiin pakataan myös tuttua pellettiä, kasa heinää sekä Kanikirja.
 
Bea on aivan ihana nuori neiti, joka on kaikissa touhuissa mukana. Rouskuvia kasviksia sun ei tarvi syödä enää koskaan yksin eikä varsinkaan siivota vessalaatikkoa ilman seuraa. Ylipäätään tykkää olla mukana kaikessa. Ihmisrakas ja loputtoman utelias sekä välitön.
 

 
Bea saa paljon hepuleita, jonka jälkeen hän heittää kyljelleen pötköttämään. Ympäristön vaihtuessa on odotettavissa ainakin viikonpituinen keskustelu siitä, onko soveliasta pissata matolle vessalaatikon sijaan.
 
Bea on vintiö luonteeltaan ja nuoresta iästään johtuen, joten uudessa kodissa tulee olla kaniturvallista, ymmärtämystä ja paljon tilaa. Ulkoilumahdollisuus sopivalla säällä aidatulla alueella toivottavaa.
 
Häkissä Bealla hajoaisi pää, joten luovutetaan vain kotiin, jossa saa olla vapaana 24/7 eli myös öisin ja silloin kun ihmisperhe ei ole kotona. Tämän vuoksi toiveena on kissaton ja koiraton koti.
 
Bea antaa käsitellä, mutta ei ole lasten sylilemmikki. Kiinnipidosta ei tykkää. On kiipeilevää sorttia. Saat kuitenkin varmasti Bean syliin, jos käyt istumaan lattialle. On tottunut lasten ääniin.
 

 
Bean kasvattaja ei otakaan kania takaisin, joten etsimme kotia itseksemme. Bea on käynyt jo Vantaalla yhdessä uudessa kodissa tutustumassa uuteen poikaystävään, mutta tappelua tuli hänenkin kanssaan ja palautui koeajalla takaisin.
 
Beasta tehdään luovutussopimus. Jos olet kiinnostunut tarjoamaan Bealle loppuelämän kodin, meilaa minulle 🙂 Osoitteen löydät Yhteystiedot-välilehdeltä.
 
Luovutusmaksu 90e, jota ei palauteta.
Sijainti Tampere.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *