Kanivinkit,  Käsittely,  Käyttäytyminen,  Ruokinta,  Sairaudet

Uusi kaniluento ”Kani eläinklinikan potilaana” 27.4.2024!

Ilmoittautuminen on auki lauantaina 27.4.2024 klo 11-14 järjestettävälle kaniluennolle! Ilmoittaudu mukaan Suomen Eläinterveydenhuolto-opiston sivuilta.

Kaniluento on suunnattu eläinklinikalla työskenteleville (eläinlääkärit, klinikkaeläinhoitajat, asiakaspalvelijat, opiskelijat).

Luento toteutetaan webinaarina ja siitä on tulossa myös tallenne. Luento kestää noin 3 tuntia (hinta 120e, sis. alv 24%). Laskutuksen hoitaa Suomen Eläinterveydenhuolto-opisto.

Tämä kanitietouden intensiiviluento sisältää potilastyössä vaadittavaa tärkeää perustietoutta (ruokinta, perushoito), paljon käytännön vinkkejä ja ohjeita kanien kanssa toimimiseen (käyttäytyminen, rutiinit) sekä kanien turvalliseen käsittelyyn.

Mitkä ovat kanien yleisimmät sairaudet tai niiden oireet? Milloin omistajan voi ohjeistaa seurailemaan vointia kotona tai milloin on päästävä saman tien kanin kanssa klinikalle? Ketä voin konsultoida, jos eteen tulee kanipotilas, jonka kanssa tarvitsen apua? Muiden muassa näihin kysymyksiin saat luennolla vastauksia.

Luennoitsijana toimin minä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *