Kanifanin jutut

Lahjavinkkejä kaneista tykkääville

Mitä hankkia lahjaksi tyypille, joka tykkää kaneista? Tässä muutama vinkki, sekä aikuisille että lapsille 🙂

Aiemmin luettelin elokuvia, missä on kaneja. Jos joku niistä sattuu puuttumaan, käy kurkkaan täältä lista.

Tavarataloissa ja verkkokaupoissa on esimerkiksi kaninmuotoisia piparkakkumuotteja myynnissä. Tigerissa (se tilpehöörikauppa) on välillä myynnissä pieniä valkoisia kaneja, joihin tulee valo. Valon väri vaihtuu.

Bukowskin valikoimasta löytyy erilaisia pehmokaneja. Myös Kananlennossa myydään erilaisia pehmoja, vähän erilaisia sellaisia. Sieltä saa myös kanimaisia sukkia ja keittiöpyyhkeitä. Jos et pääse itse käymään putiikilla Sipoossa, löytyy myös verkkokauppa.

Lemmikkien salainen elämä -elokuva on tuottanut monenlaista oheistuotetta. Siitä perheestä löytyy kaikenlaista lapsille. Aikuisillekin voi kelvata Snowball-pehmo, jota on myyty ainakin Suomalaisessa Kirjakaupassa. Sylvanian Families -leluista löytyy Suklaapupuperhe sekä Maitopupuperhe, siinä myös pienemmille lahjansaajille vinkkiä.

Hannah Wrendalelta löytyy monia kanituotteita. Kaikkia niitä ei ole Suomessa myynnissä ja ne ovat melko hintavia. Pannuja, purkkeja ja mukeja löytyy täältä.

 Jos sinulta sattuu löytymään PayPal-tili, täältä voi tilata kaikenlaista kaneihin liittyvää. Mm. Bunny Mad! -lehden, jos englanti sujuu lahjansaajalta. Jos enkku sujuu, suosittelen ehdottomasti myös Rabbiting On -lehteä. Se on brittiläisen kaniyhdistyksen jäsenlehti ja sisältää tosi mielenkiintoisia artikkeleita. Sen voi tilata täältä.

Jos lahjansaaja pitää itsetehdyistä lahjoista, osta kivanvärinen tai ihan vain valkoinen muki ja siihen askartelukaupasta tussin, joka kestää keraamisessa pinnassa. Mukiin voi taiteilla kaneja tai vaikka kaninkorvia. Ainakin ne tussit, mitä tiedän, vaativat uunissa paistamista sen jälkeen kun mukitaide on valmis. Kannattaa siis lukea ohjeet huolella. Mukiin voi myös kirjoittaa. Jos lahjansaaja on huumorityyppi, teksti voi olla vaikka ”Crazy bunny lady” tai ladyn tilalle ”man”. Neutraalimpi voisi olla ”Maailman paras kaniäiti” tai ”-isä”.

Jos Nummi-Pusula on matkan varrella, kannattaa käydä Kasvihuoneilmiössä. Siellä on kokonainen kaninurkkaus täynnä kaneihin liittyvää tavaraa. Sieltä on otettu myös tämän postauksen kuva 🙂

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä: kaneista tykkäävä haluaa varmasti lukea kanikirjallisuutta. Tilaa siis hänelle ”Kanikirja: opas kanien maailmaan”! Se käy osoitteesta sarin.arkki@gmail.com. Myös useat verkkokaupat myyvät kirjaa, mm. Booky.fi ja Adlibris. Jos asut Tampereella kirjaa löytyy Onnen Lemmikeistä. Jos taas Sipoon lähellä, kirjaa on Kananlennossa. Kanikirjaa löytyy myös Akateemisista kautta maan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *