Sairaudet

Poppana on poissa

Kaavailin seuraavaksi blogipostaukseksi kanien autoimmuunisairauksista kertovaa juttua, mutta nyt on annettava sen vielä olla.

Maanantaina meillä oli Poppiksen sydänultran kontrolli ja saimme siellä huonoja uutisia. Ei oikein ollut muuta vaihtoehtoa kuin todeta, että on Poppanan aika lähteä. Palaan sydänaiheeseen myöhemmin, kun näppiksellä ei enää ole välitöntä vesivahinkovaaraa.

Poppana oli 10-vuotias ja saimme viettää kahdeksan vuotta yhdessä <3

Ajattelin, että meillä olisi vielä ainakin pari vuotta aikaa, mutta toisin kävi. Vanhuus iski oikein rytinällä. Kuvassa tämä ihana Nysäkorva jo seniori-ikäisenä, mutta hyvinkin voimissaan 🙂 Kärtti muistaakseni kurpitsansiementä herkkupalaksi.

Kaikenlaista koimme yhdessä ja Poppanan muisto elää paitsi sydämessäni, myös Kanikirjan sivuilla, ja lehtiartikkeleissa, joissa poseerasimme yhdessä. Poppana pääsi myös radioon, tosin hän ei suostunut juttelemaan toimittajalle 🙂

Poppana opetti mulle todella paljon kaneista ja mm. näistä kokemuksista syntyi tämäkin linkin takana oleva aiempi postaus. Vaikka olenkin puolueellinen, kannattaa ehdottomasti lukea, jos tuskailet kärttyisän kanin kanssa.

Kukaan kani ei ole tarkoituksella kärttyisä vaan se johtuu aina aiemmista huonoista kokemuksista tai sairaudesta. Mekin kuitenkin päädyttiin siihen tilanteeseen, että Poppana heitteli bunny floppeja mun jalkojen juuressa ja tarjosi itse otsaansa silitettäväksi <3

P.S. Autoimmuunipostaus on kyllä tulossa, vaikkakin myöhemmin. Jos sun kanilla on diagnosoitu esim. ihosairauksia, allergiaa tai astmaa, saa laittaa minulle sähköpostia, niin voin lisätä kanisi tarinan postaukseen. Kiinnostaa erityisesti mitä oireita sairauksiin liittyy, miten diagnosoitu, mitä hoitona ja paljonko mahdolliset lääkkeet kustantavat. Myös kanin taustat, jos tiedossa.

P.P.S. Tulossa on myös silmäsairauksista kertova postaus. Siihen liittyen saa myös laittaa sähköpostia, samat kysymykset kuin yllä. Osoite on sarin.arkki @ gmail.com ilman välilyöntejä.

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *