Kanivinkit

Valtavirrasta poikkeava Kanikirja

Moikka! Oletko lukenut hyviä kirjoja viime aikoina? Minulla on vinkki kirjasta, joka on oikeasti hyödyllinen. Lyhykäisyydessään siksi kannattaa hankkia tämä, että siihen on koottu uusin tietotaito, mitä kaneista on saatavilla tällä hetkellä. Hinta on edullinen, ja sisältö voi ratkoa monta kanipulmaa, joita niin kokeneilla kuin uusillakin kaniperheillä on. En hirveästi liioittele, kun kerron, että jos noudatat Kanikirjan oppeja, voit kenties säästyä ylimääräisiltä eläinlääkärikuluilta tulevaisuudessa ja samalla pidentää kanin ikää. Kanikirjan luettua tietää myös, sopiiko kani juuri itselle lemmikiksi.

Monta kymmentä vuotta sitten kirjoitetut ja suomeksi käännetyt kanien hoito-oppaat eivät pidä enää paikkaansa. Voi olla melko vaarallista ajatella, että ”näin tehdään kun on ennenkin tehty”. Internet on pullollaan erilaisia vinkkejä ja hoito-ohjeita, mutta voiko niihin luottaa? Kanikirjaan voi, sen on kaneja hoitava eläinlääkäri tarkistanut.

Vuosikymmeniä kaneja harrastaneet ovat sanoneet löytäneensä uutta tietoa kirjasta ja siitä ovat tykänneet myös kaneja työkseen hoitavat. Eläinsuojeluteema on vahvasti mukana, mikä tekee kirjasta täysin erilaisen kuin muut markkinoilla olevat suomenkieliset hoito-oppaat. Kirjan kohderyhmä on aikuisempaa kuin aiemmin ilmestyneet teokset. Teksti on kuitenkin jaoteltu niin, että sitä pystyy hyvin nuorempikin kanifani lukemaan.

Kanikirjassa annetaan vinkkejä, joita voi meidänkin oloissamme toteuttaa, esimerkiksi kasvienkeruuvinkkejä. Jos nyt näin voi sanoa, saat paljon enemmän irti kaneistasi luettuasi Kanikirjan. Jos tuntuu, että haluat miettiä ja kenties tutustua kirjaan ennen ostopäätöstä, kipin kapin lainaamaan se lähimmästä kirjastosta! Olet myös lämpimästi tervetullut lukemaan blogiani 🙂 Jaan mm. kaneihin liittyviä vinkkejä ja otan kantaa mieltä askarruttaviin kaniasioihin.

Kanit ovat kasvava potilasryhmä klinikoilla. Eläinlääkäri- ja klinikkaeläinhoitajan opintoihin sisällytetään kovin vähän eksoottisia eläimiä (jollainen kanikin siis on). Siksi kannattaa myös kanien kanssa työskentelevien tarttua Kanikirjaan. Se voi helpottaa hoitotyötä ja itse potilaan oloa vastaanotolla.

Jos nyt heräsi kiinnostus kirjaa kohtaan, lisätietoja löytyy sivuiltani. Kirja on tarjouksessa vielä huomiseen 27.3.2018 saakka 15e plus postitus 3,30e. Sen voi myös hakea Tampereen Olkahisista. Tukkuhinta on 12,10e plus postitus (sis. alv), jos jotakuta kiinnostaa jälleenmyynti 🙂 Se sopii varainhankintaan esimerkiksi eläinsuojeluyhdistyksille ja se näyttää yhtä hyvältä kirjakaupan kuin minkä tahansa muun myymälän oikealla tai virtuaalisella hyllyllä 😉

 

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.