Kanivinkit

Lomahoitoa lemmikille

Puputädillä on tämä toiminimi Sarin Arkki, jolla tarjoan mm. lomahoitoa lemmikeille. Lomahoito alkaen 9e/vrk (sis. alv). Kynnetkin voin leikata ja purentavikaisten hamstereiden etuhampaita lyhentää. Tällä hetkellä voin ottaa vain eksoottisia eläimiä hoitoon eli lähinnä kaneja ja jyrsijöitä. Kissojen lomahoitokin onnistuu Olkahisen alueella omistajan kotona.

Hoitola sijaitsee Olkahisissa. Olen muuntanut saunatilan hoitolaksi, joten otan vain yhden omistajan lemmikkejä hoitoon kerrallaan. Tämä takaa hoitolaiselle/hoitolaisille oman rauhan. Kuvassa näkyvä tila on sellainen, jossa lemmikki saa olla koko ajan vapaana. Valvotusti päästän myös isommalle alueelle. Käytössäni on käsidesi sekä Virkon desinfiointiin. Hoitomaksu ei sisällä ruokia tai kuivikkeita, mutta tarvittaessa hankin niitä lisämaksusta. Vessalaatikko ja kuivikelapio löytyy, mutta muut tarvikkeet pitää tuoda lemmikin mukana. Toki saa myös oman vessalaatikon tuoda. Lemmikillä on turvallisempi olo omien tarvikkeiden ja hajujen keskellä eikä vatsakaan mene sekaisin, kun syö täysin samaa ruokaa kuin kotona. Lisäksi monet virikkeet ovat puisia, joita olisi hankala desinfioida seuraavaa hoitolaista varten.

IMG_4051

Taloudessa ei ole lapsia eikä koiria tai kissoja, joten arempikin lemmikki viihtyy Sarin Arkissa. Olen kokenut kanien käsittelijä, joten ns. aggressiivisemmatkaan tapaukset eivät ole ongelma. Siivoan vessalaatikon ja hoitotilan vähintään kerran päivässä ja vedet vaihdetaan tietysti myös päivittäin. Ruokinta tehdään omistajan toiveiden mukaan, ja heinänsyöjillä on koko ajan heinää saatavilla. Seurustelen lemmikin kanssa ja tarkastan, että kaikki on hyvin.

Omistaja saa kuulumisia lemmikistään ennalta sovitulla tavalla, esim. sähköpostitse tai WhatsAppilla. Isommat toimitilat alkavat olla jossain vaiheessa etsinnässä, mutta sitä ennen toimitaan yllä olevissa puitteissa 🙂 Ota yhteyttä, jos haluat varata lemmikillesi hoitojakson!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.